dentalwin to απόλυτο ιατρικό πρόγραμμα

Tο Απόλυτο Οδοντιατρικό πρόγραμμα

πατήστε για υποστήριξη

210 4137 123
Καλέστε και επωφεληθείτε από την προσφοράΤο Dentalwin Cloud σχεδιάστηκε με γνώμονα την ευχρηστία, τις επιδόσεις και την ασφάλεια. Συνδυάζει κάτω από ένα περιβάλλον όλες τις δραστηριότητες ενός ιατρείου, με σκοπό την αύξηση της παραγωγικότητας και τη μείωση των λαθών. Ο σύγχρονος ιατρός αποκτά ανταγωνιστικό πλεονέκτημα όταν έχει ξεκάθαρη εικόνα της ροής εργασιών του ιατρείου. Για αυτό το σκοπό η εφαρμογή δίνει σε πραγματικό χρόνο στοιχεία εργασιών, ιστορικών, ραντεβού , εξόδων, υπολοίπων με μια ματιά. Κύρια δύναμη της εφαρμογής είναι η άμμεση καταγραφή των κλινικών ευρημάτων στο οδοντόγραμμα καθώς και η ενότητα των στατιστικών, όπου εκτελούνται σύνθετοι υπολογισμοί και αλγόριθμοι σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, για να δώσουν ακριβή εικόνα οικονομικών στοιχείων όπως εσόδων,εξόδων, κόστος, υπόλοιπα καθώς και αναφορές αγορών, εξόδων κτλ.

Το Dentalwin Cloud είναι η απαραίτητη εφαρμογή για κάθε σύγχρονο ιατρό που θέλει να αποφασίζει και να διοικεί σωστά.


Το καινοτόμο συνδρομητικό μοντέλο του Dentalwin Cloud δίνει απόλυτο έλεγχο του κόστους της εφαρμογής. Η χρέωση γίνεται ανάλογα τις δυνατότητες και τον αριθμό των χρηστών που χρειάζονται ανά πάσα στιγμή. Δεν απαιτείται δαπάνη για αγορά εξοπλισμού ή χρέωση τεχνικών. Στη συνδρομή περιλαμβάνονται οι ενημερώσεις της εφαρμογής και υποστήριξη 365 ημέρες/χρόνο. Με τη δύναμη του cloud computing, τα δεδομένα είναι πάντα διαθέσιμα, ασφαλή και προσβάσιμα, από οποιαδήποτε συσκευή, οπουδήποτε στον κόσμο.


Τί εξοπλισμό και λογισμικό χρειάζομαι?

Η πλατφόρμα Dentalwin Cloud είναι προσβάσιμη από οποιαδήποτε συσκευή μπορεί να συνδεθεί στο internet. Από υπολογιστή, ταμπλέτα, κινητό, μέχρι τηλεόραση! Δεν παίζει ρόλο τι λειτουργικό σύστημα έχετε (Windows, iOS, Linux, Android κ.α.), αρκεί να έχετε έναν οποιονδήποτε browser (Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari, Opera κ.α.).


Πόσο ασφαλή είναι τα δεδομένα μου στο «σύννεφο»;

Η τεχνολογία cloud computing που βασίζεται το Dentalwin Cloud, φτιάχτηκε με τη λογική της ασφάλειας και της απρόσκοπτης λειτουργίας. Χρησιμοποιώντας τα πλέον σύγχρονα μέσα ασφάλειας και κρυπτογράφησης δεδομένων (SSL 128bit), εγγυούμαστε ότι οι εγγραφές σας θα είναι πάντοτε διαθέσιμες.


Με τόσο χαμηλές τιμές, βγάζετε κέρδος;

Ναι, η εταιρία στηρίζεται σε νέα μοντέλα οικονομίας χωρίς μεγάλα πάγια, λειτουργικά και διαφημιστικά κόστη, με αποτέλεσμα να κερδίζουμε αρκετά χρήματα για να πληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας, να συντηρούμε και να εξελίσσουμε τον κώδικα.


Εάν αποφασίσω να σταματήσω, χάνω τα δεδομένα μου;

Με Dentalwin Cloud ποτέ δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα δεδομένα σας. Ακόμη και εάν σταματήσετε τη συνδρομή σας, θα έχετε πάντα πρόσβαση στα στοιχεία σας από το Dentalwin Desktop.


Κάθε πότε χρειάζεται να παίρνω αντίγραφα ασφαλείας (BackUp);

Η απάντηση είναι …ποτέ!
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να χαθούν δεδομένα από τους servers μας. Καθημερινά κρατάμε backup σε τρία διαφορετικά Data Centers.


Πώς μεταφέρω το πρόγραμμα που έχω στο dentalwin.png

Υπάρχουν ειδικές «γέφυρες» διαθέσιμες, για να μεταφέρουν όλα τα στοιχεία που ήδη έχετε καταχωρημένα στο πρόγραμμα που χρησιμοποιείτε, προς το Dentalwin Cloud.


Υπάρχει συμβόλαιο συντήρησης και υποστήριξης;

Όχι, δεν χρειάζονται τέτοια επιπλέον συμβόλαια ή χρεώσεις.
Στη συνδρομή σας περιλαμβάνονται πάντα οι τελευταίες ενημερώσεις, ενώ 365 ημέρες το χρόνο υπάρχει διαθέσιμος πάντα κάποιος τεχνικός να σας βοηθήσει μέσω τηλεφώνου ή Online.


Συμβόλαιο Διασφάλισης Επιπέδου Ποιότητας (SLA);

Έχουμε σχεδιάσει και υλοποιήσει τις Cloud υπηρεσίες μας, με γνώμονα την απόλυτα απρόσκοπτη λειτουργία τους. Διαθέτουμε συστοιχίες servers σε τρία διαφορετικά Data Centers για να μπορούμε να σας δίνουμε το πιο απλό και ξεκάθαρο Service Level Agreement (SLA) στην Ελληνική αγορά.
Προσφέρουμε 99,9% διαθεσιμότητα.

ΑΔΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Με έγκριση από την ΕΕΤΤ παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις τηλεπληροφορικής (B0203-B0701-Σ, αρ. έγκρισης 12043/Φ 387)

Από την ΕΕΤΤ είναι επίσημος καταχωρητής και διαχειριστής ονομάτων του ελληνικού χώρου [. gr ] (268/73, 25/11/2002)

Διαθέτει Άδεια Πολιτικής Ασφαλείας για την Διασφάλιση του Απορρήτου των επικοινωνιών ΑΔΑΕ αρ.πρωτ. ΕΜΠ 76 /08.03.2006